Töihin Northboundille

Löydät alta tällä hetkellä avoimet paikat. Mikäli mitään ei ole auki tai juuri kyseinen positio ei ole sinua varten, ilmoitathan meille silti itsestäsi! Rekrytoimme aika ajoin myös julkisten hakujen ulkopuolelta ja otamme avoimia hakemuksia vastaan mieluusti!

Avoimet haut

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia paikkoja, mutta kuulemme silti mieluusti sinusta, mikäli haluaisit työskennellä Northboundilla. Voit koska tahansa laittaa avoimen hakemuksen esimerkiksi harjoittelupaikasta sähköpostilla osoitteeseen jere.kattelus@northbound.fi.

 

Ps. Mikäli sinua kiinnostaa, millaista Northboundilla työskentely on, päivitämme blogiimme tarinoita ja kokemuksia eri työtehtävien takaa. Mitä meillä tehdään? -blogisarjan löydät täältä.

 

Päättyneet haut

Palatko halusta kehittyä B2B-myynnissä?

Sytytkö ajatuksesta neuvotella B2B-päättäjien kanssa ja samalla auttaa yrityksiä menestymään paremmin? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Jos vastasit kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä meillä on paikka sinulle...

Lue lisää

Oletko meidän uusin content specialist?

Mikäli sinulta löytyy osaamista myynnillisestä työstä, mutta kaipaat uusia haasteita B2B-kentältä, meillä voisi olla sinulle kiinnostava mahdollisuus. Porukkaamme etsitään nyt henkilöä, jonka näppäimistöltä syntyy konvertoivaa sisältöä, joka saa monien eri toimialojen päättäjät innostumaan.

Haku on päättynyt.

Lue lisää

Haluatko kehittää kasvuyrityksen asiakkuuksia?

Sytytkö asiakkuuksien kehittämisestä? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Haluatko olla auttamassa Suomen B2B-yrityksiä menestymään paremmin? Myönteisesti vastanneita suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä nyt on tarjolla urasi mielenkiintoisin tilaisuus hypätä mukaan Northboundin kasvutarinaan.

Haku on päättynyt.

Lue lisää

Northbound on marraskuussa 2017 perustettu jyväskyläläinen yritys, jonka tarkoitus on auttaa B2B-yrityksiä erityisesti myyntiputken alkupäässä. Northbound sai alkunsa emoyhtiönsä Finnchat Oy:n omasta tarpeesta tehostaa myyntiä. Northbound työllistää tällä hetkellä 19 henkeä. Asiakkaita ovat kasvunhaluiset ja kehittyvät B2B-myyntiorganisaatiot toimialaan katsomatta.