Töihin Northboundille

Löydät alta tällä hetkellä avoimet paikat. Mikäli mitään ei ole auki tai juuri kyseinen positio ei ole sinua varten, ilmoitathan meille silti itsestäsi! Rekrytoimme aika ajoin myös julkisten hakujen ulkopuolelta ja otamme avoimia hakemuksia vastaan mieluusti!

Avoimet haut

Tällä hetkellä meillä ei ole käynnissä avoimia rekryjä. 

Voit kuitenkin laittaa avoimen hakemusen esimerkiksi harjoittelupaikasta Northboundilla sähköpostilla osoitteeseen jere.kattelus@northbound.fi.

 

Ps. Mikäli sinua kiinnostaa, millaista Northboundilla työskentely on, päivitämme blogiimme tarinoita ja kokemuksia eri työtehtävien takaa. Mitä meillä tehdään? -blogisarjan löydät täältä.

 

Päättyneet haut

Haluatko kehittää kasvuyrityksen asiakkuuksia?

Sytytkö asiakkuuksien kehittämisestä? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Haluatko olla auttamassa Suomen B2B-yrityksiä menestymään paremmin? Myönteisesti vastanneita suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä nyt on tarjolla urasi mielenkiintoisin tilaisuus hypätä mukaan Northboundin kasvutarinaan.

Haku on päättynyt.

Lue lisää

Northbound on marraskuussa 2017 perustettu jyväskyläläinen yritys, jonka tarkoitus on auttaa B2B-yrityksiä erityisesti myyntiputken alkupäässä. Northbound sai alkunsa emoyhtiönsä Finnchat Oy:n omasta tarpeesta tehostaa myyntiä. Northbound työllistää tällä hetkellä 19 henkeä. Asiakkaita ovat kasvunhaluiset ja kehittyvät B2B-myyntiorganisaatiot toimialaan katsomatta.