Töihin Northboundille

Löydät alta tällä hetkellä avoimet paikat. Mikäli mitään ei ole auki tai juuri kyseinen positio ei ole sinua varten, ilmoitathan meille silti itsestäsi! Rekrytoimme aika ajoin myös julkisten hakujen ulkopuolelta ja otamme avoimia hakemuksia vastaan mieluusti!

Tällä hetkellä meillä ei ole julkista rekryä auki. Mikäli kuitenkin esimerkiksi harjoittelu Northboundilla kiinnostaa, laita sähköpostia osoitteeseen jere.kattelus@northbound.fi.

Ps. Mikäli sinua kiinnostaa, millaista Northboundilla työskentely on, päivitämme blogiimme tarinoita ja kokemuksia eri työtehtävien takaa. Kevään aikana päivittyvän Mitä meillä tehdään? -blogisarjan ensimmäisen osan löydät täältä.

 

Northbound on marraskuussa 2017 perustettu jyväskyläläinen yritys, jonka tarkoitus on auttaa B2B-yrityksiä erityisesti myyntiputken alkupäässä. Northbound sai alkunsa emoyhtiönsä Finnchat Oy:n omasta tarpeesta tehostaa myyntiä. Northbound työllistää tällä hetkellä 19 henkeä. Asiakkaita ovat kasvunhaluiset ja kehittyvät B2B-myyntiorganisaatiot toimialaan katsomatta.