Oletko meidän uusin content specialist?

Etusivu » Päättyneet haut » Oletko meidän uusin content specialist?

Mikäli sinulta löytyy osaamista myynnillisestä työstä, mutta kaipaat uusia haasteita B2B-kentältä, suosittelen jatkamaan ilmoituksen lukemista. Northboundin kasvu näyttää hyvältä ja nyt porukkaamme etsitään henkilöä, jonka näppäimistöltä syntyy konvertoivaa sisältöä, joka saa monien eri toimialojen päättäjät innostumaan.

Me Northboundilla autamme asiakkaitamme menestymään paremmin myynnissä ja haastamme kylmäkontaktoinnin vallitsevia toimintatapoja tarjoamalla myynnin tukea kylmäpuheluiden sijaan pääosin sähköpostin muodossa. Avullamme asiakkaidemme myyjät pääsevät nauttimaan valmiiksi avatuista keskusteluista ja keskittymään siihen missä ovat parhaita – eli myyntiin. Tarjoamme palveluna systemaattista ja markkinalähtöistä tapaa myydä enemmän, ja meihin luottavat useat Suomen tunnetuimmista brändeistä. Asiakaskuntamme kasvaa lähes viikottain ja tällä rekrytoinnilla haluamme varmistaa, että onnistumme jatkossakin palvelemaan heitä erinomaisesti.

Viimeiset vuodet olemme kasvaneet +100% tahdilla ja haluamme vahvistaa meidän kampanjasisältöjen tuottamisen tiimiä uudella henkilöllä, joka pääsee työskentelemään toinen toistaan mielenkiintoisempien asiakkaiden kanssa. Jo 23 henkisessä tiimissämme on mahtava sekoitus ammattilaisia erilaisilla taustoilla sekä roima annos nuorekasta kasvun nälkää.Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

 • Olet kiinnostunut B2B-myynnin maailmasta ja sinulla on kokemusta myyntityöstä, account managerin työtehtävistä tai B2B-copywritingista.
 • Tuotat sujuvasti suomenkielisiä tekstisisältöjä toimialalle kuin toimialalle ja osaat kohdentaa sisältöäsi erilaisille kohderyhmille ja päättäjille.
 • Olet utelias perehtymään uusiin asioihin sekä innokas oppimaan jatkuvasti uutta työskennellessäsi eri alojen asiakkaidemme markkinointi- ja myyntijohtajien kanssa.
 • Kasvuyrityksen jatkuva muutos ja mahdollisuudet kantaa vastuuta motivoivat sinua
 • Osaat johtaa omaa työtäsi ja sopeudut itseohjautuvaan työkulttuuriin.

 

Tärkeimmät työtehtäväsi tulevat sisältämään:

 • Sisältöjen tuottaminen asiakkaidemme myynnillisiin sähköpostikampanjoihin.
 • Kampanjasisältöjen jatkuva kehittäminen ja  A/B-testaaminen.
 • Toimiminen osana markkinointitiimiämme, jossa pääset mukaan tuottamaan ja kehittämään markkinointisisältöjämme.
 • Osallistuminen sisäisiin kehitysprojekteihin sekä mahdollisesti esimerkiksi asiakkuuksien hoidon ja muiden prosessien kehittämiseen.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan myynnillisen B2B-viestinnän ytimessä, missä sinulla on mahdollisuus seurata ja olla mukana kehittämässä kiinnostavien suomalaisten yritysten myynnillistä viestintää laajasti eri aloilla.
 • Rennon, mutta erittäin kehittymishaluisen työkulttuurin, joka tukee oppimista ja kasvua.
 • Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kiinteän kuukausipalkan 2500–3500€ väliltä sekä mahdollisuuden vuosibonukseen.
 • Kulttuuri- ja liikuntaetuja.
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden vaikuttaa aidosti ympäristöösi ja työskentelyysi.

 

Mahdollisuus työskennellä Jyväskylässä katsotaan eduksi, mutta työskentely etänä onnistuu myös sujuvasti. Toivomme saavamme tiimiin täydennystä syksyn aikana (elo–lokakuu), mutta tarkkaa päivää työsuhteen alulle ei ole määritelty.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@northbound.fi sunnuntaihin 8.8.2021 mennessä, niin keskustellaan lisää! Haastattelut aloitetaan elokuun alussa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos kiinnostuit, mutta jokin jäi askarruttamaan tai haluat kuulla lisää yrityksestämme/työnkuvasta, voit laittaa sähköpostia jere.kattelus@northbound.fi. Jere lomailee 2.8. asti, mutta tarkkailee sähköpostia satunnaisesti ja vastaa kysymyksiin loman aikana tai heti elokuun alussa.

Julkaistu 1.7.2021  •  Kirjoittaja Jere

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Palatko halusta kehittyä B2B-myynnissä?

Sytytkö ajatuksesta neuvotella B2B-päättäjien kanssa ja samalla auttaa yrityksiä menestymään paremmin? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Jos vastasit kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä meillä on paikka sinulle...

Lue lisää

Haluatko kehittää kasvuyrityksen asiakkuuksia?

Sytytkö asiakkuuksien kehittämisestä? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Haluatko olla auttamassa Suomen B2B-yrityksiä menestymään paremmin? Myönteisesti vastanneita suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä nyt on tarjolla urasi mielenkiintoisin tilaisuus hypätä mukaan Northboundin kasvutarinaan.

Haku on päättynyt.

Lue lisää