Haussa myynnillisesti ajatteleva viestinnän osaaja

Etusivu » Päättyneet haut » Haussa myynnillisesti ajatteleva viestinnän osaaja

Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen B2B-yritysten myyntiä viestinnän näkökulmasta? Ajatteletko kuin myyjä, mutta intohimosi on viestinnässä? Haluatko sukeltaa myynnillisen viestinnän maailmaan yrityksessä, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla?

Jos nyökyttelet näyttösi ääressä, nyt on tarjolla juuri sinulle mielenkiintoinen tilaisuus hypätä mukaan Northboundin kasvavaan joukkoon. Myyntimme vetää hyvin, ja uusia asiakkuuksia startataan viikoittain. Jotta onnistuisimme entistä paremmin niin asiakkaidemme kanssa kuin omassa myynnissä ja markkinoinnissamme, haluamme nyt laajentaa viestinnän ja sisällöntuotannon tiimiämme. Etsinnässä meillä on nyt myynnillisellä osaamisella ja ajatelumallilla varustettu viestinnän osaaja täyttämään paikkaa Content and communication specialistina.

Autamme Northboundilla suomalaisia yrityksiä menestymään paremmin myynnissä. Tarjoamme palveluna systemaattista ja markkinalähtöistä tapaa myydä enemmän, ja meihin luottavat useat Suomen tunnetuimmista brändeistä. 

Haastamme kylmäkontaktoinnin vallitsevia toimintatapoja tarjoamalla myynnin tukea kylmäpuheluiden sijaan pääosin sähköpostin muodossa. Tarjoamallemme palvelulle on jatkuvasti kasvava kysyntä. Liiketoimintamme liittyy vahvasti myyntiin, mutta työtehtävässäsi et tee myyntityötä, vaan keskityt suunnittelemaan asiakkaidemme myynnin ensikontaktoinnin sisältöjä.Tärkeimmät työtehtäväsi tulevat olemaan:

 • Asiakkaidemme myynnillisiin sähköpostikampanjoihin tuotettavat sisällöt.
 • Kampanjoiden sisältöjen jatkuva kehittäminen ja  A/B-testaaminen.
 • Northboundin omien markkinointisisältöjen tuottaminen.
 • Asiakkuuksien sekä markkinoinnin kehittäminen tiiviissä yhteistyössä huippukollegan sekä ympäröivien tiimien kanssa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

 • Olet kiinnostunut B2B-myynnin maailmasta ja sinulla on kokemusta myynnin, markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä.
 • Tuotat sujuvasti suomenkielisiä tekstisisältöjä toimialalle kuin toimialalle ja osaat kohdentaa sisältöäsi erilaisille kohderyhmille ja päättäjille.
 • Olet utelias perehtymään uusiin asioihin sekä innokas oppimaan jatkuvasti uutta työskennellessäsi eri alojen asiakkaidemme markkinointi- ja myyntijohtajien kanssa.
 • Koet kasvuyrityksessä tapahtuvan jatkuvan muutoksen inspiroivana.
 • Osaat johtaa omaa työtäsi ja sopeudut itseohjautuvaan työkulttuuriin.

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan myynnillisen B2B-viestinnän ytimessä, missä sinulla on mahdollisuus seurata ja olla mukana kehittämässä kiinnostavien suomalaisten yritysten myynnillistä viestintää laajasti eri aloilla.
 • Rennon, mutta erittäin kehittymishaluisen työkulttuurin, joka tukee oppimista ja kasvua.
 • Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kiinteän kuukausipalkan.
 • Kulttuuri- ja liikuntaetuja.
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden vaikuttaa aidosti ympäristöösi ja työskentelyysi.

 

Mahdollisuus työskennellä Jyväskylässä katsotaan eduksi, mutta työskentely etänä onnistuu myös sujuvasti. Toivomme saavamme tiimiin täydennystä elokuun alusta alkaen, mutta tarkkaa päivää työsuhteen alulle ei ole määritelty.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@northbound.fi sunnuntaihin 6.6.2021 mennessä, niin keskustellaan lisää! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, eli jos tiedät hakevasi, älä turhaan lykkää hakemista viime tinkaan.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos kiinnostuit, mutta jokin jäi askarruttamaan tai haluat kuulla lisää yrityksestämme/työnkuvasta, voit soittaa arkipäivisin Jere Kattelukselle numeroon 050 435 3764 tai laittaa sähköpostia jere.kattelus@northbound.fi.

Julkaistu 21.5.2021  •  Kirjoittaja Ilja

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Palatko halusta kehittyä B2B-myynnissä?

Sytytkö ajatuksesta neuvotella B2B-päättäjien kanssa ja samalla auttaa yrityksiä menestymään paremmin? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Jos vastasit kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä meillä on paikka sinulle...

Lue lisää

Oletko meidän uusin content specialist?

Mikäli sinulta löytyy osaamista myynnillisestä työstä, mutta kaipaat uusia haasteita B2B-kentältä, meillä voisi olla sinulle kiinnostava mahdollisuus. Porukkaamme etsitään nyt henkilöä, jonka näppäimistöltä syntyy konvertoivaa sisältöä, joka saa monien eri toimialojen päättäjät innostumaan.

Haku on päättynyt.

Lue lisää

Haluatko kehittää kasvuyrityksen asiakkuuksia?

Sytytkö asiakkuuksien kehittämisestä? Koetko nopeasti kasvavassa ympäristössä työskentelyn inspiroivana? Haluatko olla auttamassa Suomen B2B-yrityksiä menestymään paremmin? Myönteisesti vastanneita suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä nyt on tarjolla urasi mielenkiintoisin tilaisuus hypätä mukaan Northboundin kasvutarinaan.

Haku on päättynyt.

Lue lisää