Northboundin ystävät: Riina Torvinen

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Riina Torvinen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Keväästä asti tuotantotiimissä työskennellyt Riina Torvinen pääsi vuorostaan tarttumaan kynään Northboundin ystäväkirjassa. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien ystäväkirjamerkintöjen kautta täältä

Nimi: Riina TorvinenRiina-Torvinen

Ikä: 22

Nykyinen työnkuva: Prospecting Specialist Trainee

Ensimmäinen työpaikkani: Kaupungilla kesätöissä ulkoalueiden hoitajana

Mitä minusta vielä joskus tulee: Ainakin tradenomi ja toivottavasti vielä myös kauppatieteiden maisteri. Tällä hetkellä haaveilen lisäksi ulkomailla asumisesta, yrittäjyydestä ja koiran omistamisesta.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Ainakin yksi mieleenpainuvimmista hetkistä on ollut se, kun esimieheni ja työkaverini itkivät kanssani lopettaessani työt yhdessä aiemmista työpaikoistani. Pääsin silloin Jyväskylään opiskelemaan. Tästä tiesin, että oli tehnyt jotain merkityksellistä.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti: Onnistunut fiilis oli lentokentällä viime joulukuussa, kun palasin Englannista vaihto-opiskelujen jälkeen takaisin Suomeen. Astuin ehdottomasti sinne lähtiessäni pois mukavuusalueeltani, mutta vaihtokokemuksen jälkeen koin olevani taas hieman parempi versio itsestäni.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: Jos jokin asia pitäisi mainita, niin ehkä olisin halunnut, että olisin parissa aiemmassa työpaikassani ollut rohkeampi,  avoimempi ja puolustanut itseäni paremmin! On hyvin tärkeää nuorena töitä tehdessään osata pitää omista oikeuksistaan kiinni.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Johtamistaitoja ja lisää digimarkkinoinnista.

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Saan todella paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan tekemiseeni ihmisistä, jotka ovat elämäniloisia, määrätietoisia ja ennakkoluulottomia.

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: Tulee muista välittämättä seurata omaa juttuaan, uskaltaa kokeilla eri asioita ja tehdä sitä mistä aidosti tykkää. Kun löytää oman intohimonsa, niin asioita alkaa tapahtua kuin itsestään. 

Julkaistu 15.9.2022  •  Kirjoittaja Karoliina

Kirjoituksen avainsanat: harjoittelu | Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Karoliina Savolainen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ystäväkirjan kynään on tällä kertaa tarttunut tuotanto- ja sisältötiimissä työskentelevä Karoliina Savolainen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Nea Nevalainen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Toisena keväällä aloittaneesta puhelintiimistä virtuaaliseen kynään tarttui Nea Nevalainen. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien ystäväkirjamerkintöjen kautta täällä....

Lue lisää

Northboundin ystävät: Leo Salonen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa esittäytyy puhelintiimissä keväällä aloittanut Leo Salonen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä. Nimi:...

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.