Northboundin ystävät: Niko Ekqvist

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Niko Ekqvist

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa kynään on tarttunut juuri viiden kuukauden harjoittelunsa paketoinut Niko. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä.

Nimi: Niko Ekqvist

Ikä: 32

Nykyinen työnkuva: Tuotannon harjoittelija

Ensimmäinen työpaikkani: Opteam 

Mitä minusta vielä joskus tulee: Johtamisen asiantuntija

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Valitettavasti salassapidettävää tietoa. Tapahtunut nimittäin puolustusvoimain alihankintatehtävissä.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti: Olen omissa tehtävissäni suoriutunut ryhmäni kanssa niin hyvin, että asiakas on halunnut jatkaa sopimusta työnantajani kanssa järjestäen kilpailutuksen työnantajani eduksi.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: En menisi vuokrafirmaan töihin. Tämä on jarruttanut urakehitystäni rajusti, mutta toisaalta antanut paljon kokemuksia.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Haluan opiskella HR-puolta ja työskennellä henkilöstökehityksen parissa.

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Opiskelu on antanut minulle niin motivaatiota kuin osaamista tavoitella unelmia.  

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: 

Kaikki osaaminen on merkityksellistä. Vaikka itse vaihtaisin keikkatyöläisen homman esimerkiksi osa-aikaiseksi tai mielellään vakituiseksi työksi, tuo aika on myös opettanut asioita, joita ei välttämättä muuten oppisi. Itse olen esimerkiksi nykyään nopea oppimaan uutta ja omaan hyvät asiakaspalvelutaidot.

Alkuvaiheessa uraa osaamisen ja kokemuksen kartuttaminen on tärkeää. Tämä kyllä kantaa hedelmää tulevaisuudessa.

Mikäli haluaisit Nikon tavoin meille harjoitteluun, laita viestiä jere.kattelus@northbound.fi. Aiempien harjoittelijoidemme kokemuksiin voit tutustua täällä.

Julkaistu 2.6.2022  •  Kirjoittaja Kati

Kirjoituksen avainsanat: harjoittelu | Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Leo Salonen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa esittäytyy puhelintiimissä keväällä aloittanut Leo Salonen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä. Nimi:...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Juho Hyry

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa kynään on tarttunut puhelinliiketoimintaamme johtava Juho Hyry. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä. Nimi: Juho Hyry...

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.