Northboundin ystävät: Nea Nevalainen

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Nea Nevalainen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Toisena keväällä aloittaneesta puhelintiimistä virtuaaliseen kynään tarttui Nea Nevalainen. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien ystäväkirjamerkintöjen kautta täällä.

Nea Nevalainen - NorthboundNimi: Nea Nevalainen

Ikä: 21

Nykyinen työnkuva: Soittotyö, työsopimukseeni kirjattu titteli on Sales Development Representative

Ensimmäinen työpaikkani: Mansikoiden myynti kyläkaupan pihalla

Mitä minusta vielä joskus tulee: Kauppatieteiden maisteri, koiramama ja ehkä jonain päivänä yrittäjä.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Kuulostaa hassulta sanoa tällaista, mutta ikimuistoisimmin mieleeni on jäänyt se hetki, kun purin työsuhteeni vain muutaman viikon työssäolon jälkeen. Työilmapiiri ei ollut hyvä, eikä minua arvostettu esimiehen ja kollegoiden toimesta. Olen ylpeä siitä, että en nuoresta iästäni huolimatta jäänyt työpaikkaan, jossa minua ei arvostettu ja jossa minua kohdeltiin huonosti, vaan uskalsin olla rohkea ja tehdä siten, mikä tuntui oikealta.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti: Merkittävä onnistumisen hetki on ollut se, kun ansaitsin avoimen yliopiston opintojen jälkeen paikkani tutkinto-opiskelijana Jyväskylän yliopistosta kauppatieteiden tiedekunnasta. Tein kovasti töitä koulupaikkani eteen, ja olen siitä hirveän ylpeä.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: En tiedä tekisinkö mitään toisin! Olen oppinut jotain jokikisestä hetkestä työelämässäni.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Seuraavaksi haluan oppia paistamaan täydellisiä banaanilettuja. Ne joko palavat tai ovat sisältä raakoja joka kerta!

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Perhe ja ystävät. Minulla on lähipiirissäni paljon erilaisia ihmisiä, ja arvostan heitä kaikkia äärettömän paljon. Jokaisella heistä on jotain, josta ammennan inspiraatiota oman elämäni eri osa-alueisiin. Uskon siihen, että lähellä on tärkeää pitää sellaisia ihmisiä, jotka tuovat elämään jotain hyvää.

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: Toivon itse olevani joskus kyseessä oleva tulevaisuuden menestyjä, mutta olen itse saanut ohjeeksi olla ystävällinen, avulias ja hyvä tyyppi kaikkia kohtaan. Ikinä ei voi tietää, ketkä ovat niitä ihmisiä, joiden neuvoja, apuja tai puhelinnumeron tulet joskus elämässäsi tarvitsemaan, tai sitä, missä tilanteissa tulet ihmisiin törmäämään.

Julkaistu 17.8.2022  •  Kirjoittaja Kati

Kirjoituksen avainsanat: Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Karoliina Savolainen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ystäväkirjan kynään on tällä kertaa tarttunut tuotanto- ja sisältötiimissä työskentelevä Karoliina Savolainen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Riina Torvinen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Keväästä asti tuotantotiimissä työskennellyt Riina Torvinen pääsi vuorostaan tarttumaan kynään Northboundin ystäväkirjassa. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Leo Salonen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa esittäytyy puhelintiimissä keväällä aloittanut Leo Salonen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä. Nimi:...

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.