Northboundin ystävät: Leo Salonen

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Leo Salonen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa esittäytyy puhelintiimissä keväällä aloittanut Leo Salonen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä.

Leo Salonen - NorthboundNimi: Leo Salonen

Ikä: 21

Nykyinen työnkuva: Puhelinpuolen asiakashankinta/myynninedistäminen

Ensimmäinen työpaikkani: Naapurin puutarhuri

Mitä minusta vielä joskus tulee: Varmaan sanomista, toivottavasti myös hyvän elämänasenteen omaava aikuinen.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Työmaalla, kun menin käymään toimistossa ja koko työnjohto istui yhden tietokoneen ääressä katsomassa Taistelu-Jaskaa.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti: Pääsy kauppakorkeakouluun avoimen yliopiston kautta. Sen mahdollisti kova työ ja kipeät istumalihakset.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: Olisin uskaltautunut hakemaan töitä, joihin en kuvitellut pääseväni suppean CV:n takia.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Markkinoinnin alaa.

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Älä pelkää epäonnistumista ja uskalla yrittää. Tätä työstän päivittäin. Myös se, että pyrkii laittamaan hyvän kiertämään ja viljelee positiivisuutta. Negatiivisuutta kyllä löytyy maailmasta ilman omaa panosta.

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: Taidan itse lukeutua tähän kastiin, mutta ehkäpä sen, että ei muuta itseään muiden vuoksi. Löydä oma juttusi, uppoudu siihen ja nauti matkasta. 

Julkaistu 11.8.2022  •  Kirjoittaja Kati

Kirjoituksen avainsanat: Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Karoliina Savolainen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ystäväkirjan kynään on tällä kertaa tarttunut tuotanto- ja sisältötiimissä työskentelevä Karoliina Savolainen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Riina Torvinen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Keväästä asti tuotantotiimissä työskennellyt Riina Torvinen pääsi vuorostaan tarttumaan kynään Northboundin ystäväkirjassa. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Nea Nevalainen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Toisena keväällä aloittaneesta puhelintiimistä virtuaaliseen kynään tarttui Nea Nevalainen. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien ystäväkirjamerkintöjen kautta täällä....

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.