Northboundin ystävät: Kert Kenner

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Kert Kenner

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ensimmäisenä ystäväkirjan kysymyksiin vastaa myynnin valmentajana, podcast hostina ja #Myyntikirjan toisena kirjoittajana tunnettu Kert Kenner.

 

Nimi: Kert Kenner

Ikä: 43

Nykyinen työnkuva: Kenner Company Oy:n toimitusjohtaja. Yli 20-vuotisella urallani markkinoinnin ja myynnin kehittämisen parissa olen päässyt työskentelemään yli tuhannen yrityksen kanssa. Missioni on kehittää yritysten markkinoinnin ja myynnin toimintatavat, johtaminen ja kulttuuri aidosti asiakasta auttavaksi ja asiakkaalle arvoa tuovaksi. Olen myös toinen #Myyntikirjan kirjoittajista ja #Myyntipodin vetäjistä.

Ensimmäinen työpaikkani: Varmasti monelle se vihatuin ammattikunta: lehtimyyjä 😀 Toisaalta se oli hyvä syvä sukellus myyntityöhön.

Mitä minusta vielä joskus tulee: Vielä parempi yritysvalmentaja. Yritysvalmentajana kehittyminen ei lopu koskaan. Haluan omalla toiminnallani vaikuttaa Suomen myyntityön laadukkuuden nostamiseen ja sen parissa työskentelen edelleen.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Yksi hetki nousee ylitse muiden ja se oli se hetki, kun ensimmäisen kerran sain fyysisesti käteeni #Myyntikirjan. Se fiilis oli aivan uskomaton ja se tulee jäämään ikuisesti mieleeni. Se tunne, kun olet luonut tähän maailmaan jotain sellaista, mikä tulee jäämään tänne ikuisiksi ajoiksi, on uskomaton.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti:  Merkittäviä onnistumisen hetkiä minulla tulee mieleen useita. Jokainen asiakasprojekti ja niissä onnistuminen on ikimuistoista. Merkittäväksi asian tekee juuri se, että on omalla toiminnallaan pystynyt vaikuttamaan yrityksessä paremman myyntityön ja kulttuurin aikaansaamiseen. 

Toisena upeana onnistumisen hetkenä mieleeni tulee #Myyntipodi ja sen perustaminen. On uskomatonta huomata, miten moneen henkilöön podcast on valtakunnallisesti vaikuttanut ja miten useat sitä kuuntelevat viikoittain. Minulle tulee jatkuvasti positiivista palautetta eri henkilöiltä, jotka ovat saaneet podcastin kautta arvoa oman myyntityönsä kehittämiseen. 

Kolmantena onnistumisena pitäisin henkilökohtaista uudistumistani ja hyppyä tuntemattomaan vähän aikaan sitten, eli oman yrityksen perustamista sekä yrittäjäksi ryhtymistä.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: Tässä kohti minun on valitettavasti oltava hieman tylsä ja vastaus on, että en mitään. Tarkastelen asiaa niin, että en olisi se henkilö mitä nyt olen ilman historiaani. Kaikilla työelämäni vaiheilla ja matkan varrella tapaamillani ihmisillä on ollut merkitys ja vaikutus yritysvalmentajana kasvamisessani.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Opettelen vielä parasta aikaa tuoreena yrittäjänä olemista. Tähän lukeutuu useita monelle varmasti hyvinkin tuttuja asioita, mutta itse olen vielä näiden kanssa kuin Liisa Ihmemaassa.

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Elämä itsessään. Olen jokaiselta tapaamaltani ihmiseltä oppinut varmasti yhtä paljon kuin he minulta. Myös jokainen elämän varrella eteen tullut onnistumisen ja epäonnistumisen hetki on kasvattanut myös minua ihmisenä ja yritysvalmentajana.

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: Pysy nöyränä ja uteliaana. Olin nuorempana hirveän ehdoton. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän ymmärrän, että kaikki ei ole niin mustavalkoista vaan matkassa on myös harmaan sävyjä. Jokaiselta ihmiseltä ja jokaisessa hetkessä on jotain opittavaa. Olen huomannut, että menestyksen tiellä myös aika äkkiä kangistuu kaavoihinsa. Välillä on aika uudistua ja haastaa samalla itseään, jotta homma pysyy raikkaana.

 

Lisää Kert Kennerin oppeja ja ajatuksia pääsee kuuntelemaan 18.1. pidettävässä webinaarissa, kun Kenner ja meidän oma Ilja Aalto sukeltavat myynnin ensikontaktoinnin maailmaan. Webinaariin voit ilmoittautua täältä.

Northboundin webinaari: Onnistu ensikontaktoinnissa

Julkaistu 11.1.2022  •  Kirjoittaja Kati

Kirjoituksen avainsanat: Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Karoliina Savolainen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ystäväkirjan kynään on tällä kertaa tarttunut tuotanto- ja sisältötiimissä työskentelevä Karoliina Savolainen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Riina Torvinen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Keväästä asti tuotantotiimissä työskennellyt Riina Torvinen pääsi vuorostaan tarttumaan kynään Northboundin ystäväkirjassa. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Nea Nevalainen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Toisena keväällä aloittaneesta puhelintiimistä virtuaaliseen kynään tarttui Nea Nevalainen. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien ystäväkirjamerkintöjen kautta täällä....

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.