Northboundin ystävät: Karoliina Savolainen

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Karoliina Savolainen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ystäväkirjan kynään on tällä kertaa tarttunut tuotanto- ja sisältötiimissä työskentelevä Karoliina Savolainen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä.

Nimi: Karoliina SavolainenKaroliina Savolainen - Northbound

Ikä: 26

Nykyinen työnkuva: Työskentelen tuotanto- ja sisältötiimissä Northboundilla

Ensimmäinen työpaikkani: Keskimaan tutustu työelämään ja tienaa -kesätyö

Mitä minusta vielä joskus tulee: Rehellisesti, en tiedä vielä. Haluaisin tulevaisuudessa löytää oman juttuni, mistä koen intohimoa ja halua kehittää itseni parhaaksi. Tykkään monista eri asioista, enkä ole ehkä vielä löytänyt juuri sitä omaa juttua. Onneksi voin aina kokeilla eri asioita. Uskon, että se tulee kuitenkin liittymään ihmisten parissa työskentelemiseen.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Se ajoittuu varmaan ammattikouluaikoihin, kun olin kuusi viikkoa työharjoittelussa Maltalla. Eri kulttuurissa työskenteleminen antoi paljon hyödyllisiä oppeja ja itsenäistymistä elämään. 

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti: Varmaan se, kun hain restonomiopinnoista vaihdon liiketalouden puolelle. Markkinointi on tuntunut itselleni mielekkäältä jutulta. Etenkin asiakasymmärrys, asiakkaan ongelmien ratkaiseminen ja ideointi innostaa minua työssäni.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: Laittaisin omat ennakkoluulot itsestäni sivuun ja menisin rohkeasti eteenpäin asioissa, mitkä kiinnostavat minua! Tekemällä oppii ja mielestäni ne ihmiset ovat oikeita onnistujia, jotka myös uskaltavat epäonnistua ja oppia siitä.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Minua kiinnostaa visuaalisuus, joten kuvan- ja videonkäsittelyn osaamista olisi kiva syventää. 

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Läheiset ja itseään toteuttavat ihmiset. Läheisten tuki ja läsnäolo on korvaamaton asia elämässä. Rohkeasti omaa juttuaan toteuttavat ihmiset, jotka eivät liikaa mieti muiden mielipiteitä, ovat mielestäni inspiroivia. Erilaiset ihmiset inspiroivat myös minua ja koen, että eri ihmisiltä voi oppia aina jotain uutta.

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: Luota omaan intuitioosi, itseesi ja mene rohkeasti epämukavuusalueelle!

Julkaistu 22.9.2022  •  Kirjoittaja Karoliina

Kirjoituksen avainsanat: harjoittelu | Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Riina Torvinen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Keväästä asti tuotantotiimissä työskennellyt Riina Torvinen pääsi vuorostaan tarttumaan kynään Northboundin ystäväkirjassa. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Nea Nevalainen

Northboundin ystäväkirjassa tutustutaan Northboundin henkilöstöön sekä meidän muihin ystäviin. Toisena keväällä aloittaneesta puhelintiimistä virtuaaliseen kynään tarttui Nea Nevalainen. Muihin ystäviimme voit tutustua aiempien ystäväkirjamerkintöjen kautta täällä....

Lue lisää

Northboundin ystävät: Leo Salonen

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa esittäytyy puhelintiimissä keväällä aloittanut Leo Salonen. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä. Nimi:...

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.