Northboundin ystävät: Juho Hyry

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Juho Hyry

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa kynään on tarttunut puhelinliiketoimintaamme johtava Juho Hyry. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä.

Nimi: Juho Hyry

Ikä: 33

Nykyinen työnkuva: Puhelinpalveluiden liiketoimintajohtaja

Ensimmäinen työpaikkani: toimistosiivooja

Mitä minusta vielä joskus tulee: Eräopas, kirjailija, yrittäjä, tai ehkä kokopäiväinen opiskelija.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Parhaat muistot lienevät työelämässä tapahtuneista kohtaamisista, jossa keskustelu ollut arvostavaa ja välitöntä. Ehkä yksi mainitsemisen arvoinen on se hetki, kun haastavan esiintymistilanteen jälkeen sain kollegaltani hyvin kannustavaa ja ainutlaatuista palautetta omasta tekemisestä lavalla. Tuolloin ymmärsin, mikä vaikutus ihmisten rehellisellä ja rakentavalla palautteella on henkilökohtaisen kehittymisen kannalta.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johtiEhkäpä puhtaasti työn näkökulmasta minulle merkittävä hetki oli, kun sain ensimmäistä kertaa vastuulleni uuden liiketoiminnan johtamisen, jossa pystyin ylittämään vuosittain asetetut tavoitteet moninkertaisesti.

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asianMenneiden miettiminen ja tapahtuneen analysointi lienee oleellista henkisen hyvinvoinnin ja oppimisen kannalta. Jos jotain muuttaisin, niin en ehkä antaisi työssä menestymiselle niin paljoa painoarvoa.

Mitä haluan oppia seuraavaksiPerhokalastamaan ensi kesän/syksyn kalastusreissuja silmällä pitäen. 

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäniPuoliso, lapset ja ystävät. Ihmiset ympärillä inspiroi, ainakin useimmiten. 

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjilleMikäli johtaminen kiinnostaa, omasta kokemuksesta parhaat tulokset saavutetaan työntekijöiden hyvinvointia vaalimalla ja motivaatiota ruokkimalla, eikä niinkään tavoitteita laatimalla ja tuloksia raportoimalla. Auta ihmisiä menestymään ja anna kunnia siitä heille, niin hyvä tulee.

Julkaistu 18.5.2022  •  Kirjoittaja Kati

Kirjoituksen avainsanat: Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Johanna Sälkiö

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ensimmäisenä meidän työntekijöistä ystäväkirjaan tarttui raportointivelhomme Johanna Sälkiö. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä....

Lue lisää

Northboundin ystävät: Aslak de Silva

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa itsestään ja työurastaan kertoo Nordic Business Forumin toimistusjohtaja ja keynote puhuja Aslak de Silva. Muihin...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Kert Kenner

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ensimmäisenä ystäväkirjan kysymyksiin vastaa myynnin valmentajana, podcast hostina ja #Myyntikirjan toisena kirjoittajana tunnettu Kert Kenner....

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.