Northboundin ystävät: Johanna Sälkiö

Etusivu » Blogi » Northboundin ystävät: Johanna Sälkiö

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ensimmäisenä meidän työntekijöistä ystäväkirjaan tarttui raportointivelhomme Johanna Sälkiö. Muihin ystäväkirjateksteihin voit tutustua täällä.

 

Johanna SälkiöNimi: Johanna Sälkiö

Ikä: 27

Nykyinen työnkuva: Customer Success Analyst.

Vastaan Northboundin raportoinnista ja eri kokonaisuuksien datan analysoinnista. Teen myös kuukausi- ja koontiraportteja, sekä osallistun erilaisiin kehitysprojekteihin.

Ensimmäinen työpaikkani: Olin 15-vuotiaana AC Oulun kotipeleissä lipunmyyjänä.

Mitä minusta vielä joskus tulee: On vaikea sanoa, mikä minusta noin pidemmällä tähtäimellä tulee. Tällä hetkellä minua kuitenkin kiehtoo suuresti ohjelmointi ja toivon pääseväni tänä syksynä opiskelemaan tietojärjestelmätieteen maisteriohjelmaan.

Ikimuistoisin hetki työelämästä: Asuin viime vuonna Italiassa, ja tein sieltä etätöitä Northboundille. Se oli hieno mahdollisuus ja tulen varmasti muistamaan sen ajan aina.

Merkittävä onnistumisen hetki, ja mikä siihen johti: Sain viime syksynä vastuulleni Northboundin laajan raportoinnin kokonaisuuden, kun meidän kehityspäällikkö Kaisa jäi äitiyslomalle. Täytettävänä oli siis isot saappaat, joten viimeaikaiset raportointiin liittyvät hyvät palautteet tuntuvat erityisen hyvältä ja merkittävältä. 

Mitä tekisin toisin työurallani, jos voisin muuttaa yhden asian: En tekisi oikeastaan mitään toisin. Olen kulkenut jo tähän mennessä mutkikkaan polun, joka on lopulta johtanut juuri sinne minne pitääkin. 

Minulla ei lukioaikana ollut mitään tietoa siitä, mitä haluaisin työkseni myöhemmin tehdä, joten olin monenlaisissa työtehtävissä ennen nykyistä työtäni. Jalkapallolipunmyynnin lisäksi työskentelin muun muassa päiväkodeissa, koulussa, liikuntakeskuksissa sekä tapahtumissa. En tajunnut aikanaan, minne kaikki johtaa, mutta jälkikäteen katsottuna kaikki askeleet ovat vieneet hyvään suuntaan.

Mitä haluan oppia seuraavaksi: Haluan oppia koodaamaan! Olen nykyisessä tehtävässäni päässyt opettelemaan ohjelmointia jonkin verran ja haluan ehdottomasti oppia lisää.

Tärkein opin tai inspiraation lähde elämässäni: Intohimoiset ihmiset. Olen onnekas, että minulla on ympärilläni paljon inspiroivia ihmisiä, jotka uskaltavat tehdä niitä asioita, mitkä tekevät heidät onnellisiksi.

Mitä neuvoja haluan antaa tulevaisuuden menestyjille: Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia asioita ja tehdä niitä asioita, joista tulee onnelliseksi. Ei ole olemassa mitään valmista kaavaa, minkä mukaan asioita tulisi tehdä. On siis tärkeä rakentaa oman näköinen polku.

Julkaistu 1.3.2022  •  Kirjoittaja Kati

Kirjoituksen avainsanat: Northboundin ystävät

Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Northboundin ystävät: Aslak de Silva

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Tällä kertaa ystäväkirjassa itsestään ja työurastaan kertoo Nordic Business Forumin toimistusjohtaja ja keynote puhuja Aslak de Silva. Muihin...

Lue lisää

Northboundin ystävät: Kert Kenner

Northboundin ystäväkirja on blogisarja, jonka myötä pääsemme tutustumaan Northboundin henkilöstöön sekä muihin ystäviin. Ensimmäisenä ystäväkirjan kysymyksiin vastaa myynnin valmentajana, podcast hostina ja #Myyntikirjan toisena kirjoittajana tunnettu Kert Kenner....

Lue lisää

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.

Northbound Oy

Kauppakatu 29 A 4. krs, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2867077-8

Saammeko auttaa?

Autamme mielellämme kasvu- ja kehityshaluisia B2B-myyntiorganisaatioita toimialaan katsomatta.